Informació bàsica

Hi ha diversos terminis d’inscripció a tenir enc ompte. Els processos d’inscripció recollits al Reglament de l’ENEM contemplen diverses mesures per a garantir la major diversitat possible de participació per universitats, però això és així només si es realitza la inscripció en el primer termini (fins al 20 d’abril). Com que la inscripció amb prioritat ha finalitzat, els llocs de la llista d’espera de qui s’apunti a partir del 4 de maig s’ordenaran per ordre d’enviament del formulari.  Els llocs en llista d’espera del termini original conserven el seu ordre amb prioritat.

Molt important: Un cop et demanem el primer pagament, fes-lo el més ràpidament que puguis. Nosaltres hem de pagar per avançat una fracció de les activitats (com l’allotjament i el menjar), així que t’agrairem que ho facis com abans millor.

També important: Recorda que la teva inscripció a l’ENEM no serà oficial fins que no te l’hàgim confirmat nosaltres personalment. Per si de cas, afegeix l’adreça enem.bcn@anemat.com a la llista de contactes de confiança.

Coses que has de preparar

Enguany serem molt estrictes amb l’aprofitament de l’ENEM. No demanarem que vingueu al 100 % de les activitats, però sí que cal assistir a un mínim del 85 % de les xerrades i conferències, a més dels tallers. Per tal d’assegurar-nos que ningú es fa passar per algú altre, et demanem una fotografia que farem servir a les entrades i sortides de les conferències. Si prefereixes no donar-nos la fotografia, ja te la farem nosaltres quan arribis i et donem el material de benvinguda.

Menor d’edat?

Si ets menor d’edat entre el moment d’inscriure’t i el final de l’ENEM, hauràs d’adjuntar un full d’autorització, que haurà d’omplir i signar algun responsable legal. Sense aquest full no podràs inscriure’t al XVII ENEM i, menys encara, assistir-hi. Si tens un lector de PDF d’Adobe, pots baixar-te el full d’autorització emplenable per ordinador (en castellà). Si el teu lector de PDF és d’un altre fabricant, baixa’t el full simple (en castellà) perquè l’altre pot donar-te problemes.

Activitats extra

Enguany hem organitzat la visita a tres centres de recerca, però les places són limitades. Aquests centres són el Barcelona Supercomputing Center – Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS), el Centre de Recerca Matemàtica (CRM) i l’Institut de Robòtica i Informàtica Industrial CSIC-UPC (IRI), i a les oficines d’everis, una empresa de consultoria. Si t’interessa visitar-ne algun fes una bijecció entre els centres i el conjunt {1, 2, 3, 4} per indicar la teva preferència (considerant que, a més valor numèric, més t’interessa el centre), i pensa’t un text que justifiqui que has de ser una de les persones en fer les visites, perquè ho decidirem des del comitè organitzador a la nostra discreció. Al formulari podràs trobar un lloc on plasmar tot això.

Preus

No tenim els costos encara ben fitats, però sí que podem dir-te el següent:

  • Pensió completa: un primer pagament de 150 € i un segon pagament no superior a 50 €, per a un total màxim de 200 €. Inclou els dinars del dilluns al divendres, i els esmorzars del dimarts al dissabte.
    • Nits extra i pla opcional del cap de setmana: un cost de 27 € per nit (no inclou dinar ni sopar, sí l’esmorzar). Com a màxim es poden reservar una nit abans de la trobada (la de diumenge 24) i una després (fins diumenge 31 inclòs). Això s’abonarà amb el segon pagament, i no entra dins el màxim de 200 €.
  • Sense allotjament: En aquest cas hi ha diferents despeses que cal sumar, i són preus màxims. Tingues en compte que, en el cas dels dinars i sopars, segurament et surti més barat fer-los pel teu compte.
    • Preu bàsic (assortit de benvinguda amb bossa, samarreta, acreditació i material d’escriptura, material dels tallers, cofi breics, i certificat d’aprofitament si és el cas): 20 €
    • Dinar del dimarts a Bellaterra: 7 €
    • Resta de dinars: 36 €
    • Sopar inaugural: 8 €
    • Sopar de gala: 15 €
    • Resta de sopars: 27 €
    • Transport fins i des del campus de la UAB el dimarts: 7 €
    • Excursió del dijous a la platja: 7 €

Tan aviat com tinguem la resta de preus, els anirem publicant.

Temes legals

Reglaments

Has d’acceptar el Reglamento de Régimen Interno de la ANEM (en castellà) i el Reglamento del ENEM (en castellà), aprovats per l’Asamblea General de la ANEM.

Drets d’imatge

L’ANEM i l’Organització podran publicar fotografies i vídeos clarament identificables en els mitjans i xarxes socials oficials, i també per a promoció de l’ENEM. Ni l’ANEM ni l’Organització es responsabilitzen de les imatges que puguin publicar els assistents pel seu compte.

Protecció de dades

Autoritzes que puguem contactar-te i enviar-te missatges per qualsevol assumpte relacionat amb el XVII ENEM.

Les dades personals s’incorporaran al fitxer “Asistentes al ENEM” de l’Asociación Nacional de Estudiantes de Matemáticas, amb NIF G18660498 i seu a la Facultad de Matemáticas de la Universidad Complutense de Madrid, Plaza de las Ciencias n.º 3, Despacho 525, 28040 de Madrid. Si és el cas, se cediran les següents dades al Col·legi Major Penyafort-Montserrat (NIF Q0868077I): nom i cognoms. Quan finalitzi el XVII ENEM, es conservaran les següents dades: nom, cognoms i aprofitament de l’ENEM.

Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició contactant per correu electrònic amb enem.bcn@anemat.com, o bé amb contacto@anemat.com un cop hagi finalitzat el XVII ENEM.

Formulari d’inscripció

Excepte que sàpigues viatjar en el temps, no et pots inscriure en un acte que ja ha finalitzat. I si és el cas i en saps, llavors podràs trobar formulari sense problemes 🙂