Inscripcions tancades

posted in: Sense categoria | 0

Estem molt contents amb la l’acollida que ha tingut la inscripció al XVII ENEM. No volem donar números encara, però podem dir que hem arribat a les nostres expectatives més optimistes 😀

Les inscripcions estan tancades, de moment. Durant els propers dies ens posarem en contacte amb vosaltres per donar-vos la informació del primer pagament. També ens hi posarem en contacte per parlar-vos del tema de les visites als centres de recerca per revisar algunes cosetes. Finalment, per als qui us vau apuntar dels primers, us demanarem que ens faciliteu el número de DNI/NIE, el farem servir per als certificats d’aprofitament i per facilitar el control del primer pagament. No ens l’envieu per correu electrònic, us escriurem nosaltres amb instruccions concretes perquè ens el doneu.Una última cosa per a aquells qui heu demanat allotjament: quan us enviem la informació del pagament, us demanem que el feu tan ràpidament com pugueu, en 7 dies naturals com a màxim. Si no compliu aquest requisit, considerarem que rebutgeu assistir al XVII ENEM, cedirem el vostre lloc a la següent persona a la llista d’espera, i passareu a la cua. Recordeu que no us podem assegurar la devolució dels diners si després no podeu assistir a l’ENEM.