Estrenem pàgina web

posted in: Sense categoria | 0

Per fi tenim el web preparat i disponible per a tots vosaltres. Esperem que el trobeu suficientment clar i organitzat.

Aquí anirem penjant tota la informació sobre el proper ENEM, tan bon punt estigui disponible. Sobretot anirem informant de les diverses activitats, un cop decidides, dates, conferenciants i tot allò relacionat amb la nostra propera reunió. També penjarem tota la informació sobre la inscripció, quan estigui disponible.

A més, ja des d’ara mateix podeu consultar quin serà el nostre allotjament a Barcelona, així com algunes informacions sobre la ciutat i sobre edicions anteriors de l’ENEM. Publiquem, també, un dossier informatiu amb informació rellevant, que anirem actualitzant.

Esperem que us agradi i que ens puguem veure tots el proper estiu!